Circle

Circle is the simplest social networking service out there. Unlike web-centric social networks such as Facebook, Circle was designed to be truly mobile-centric with SMS at its core. Anyone with a basic phone can have hundreds of friends from everywhere!

What's new in App

  • Chat using APP/SMS, more flexibility
  • Can send image or voice message beside text message
  • Send Can send Stickers/Emojis
  • Real-time messaging
  • Location based friend search
  • Easy APP based GUI with activity & ease in chatting
  • Real-time notification on status bar to drive engagement

How to use Circle

  • To get registered via SMS, send message to 28880: CREG
  • Using SMS, you can join someone’s Circle by sending to 28880: CJOIN
  • To leave or stop being a member of someone’s Circle, send to 28880: CXJOIN
  • You can get help for these keywords anytime by sending the following message to 28880: CHELP 

Charging , SMS keywords & USSD code for Buying Points

Points Purchase PackChargeKeyword (sent to 28880)
20 pointsBDT 1CPOINTS 20
50 pointsBDT 2CPOINTS 50
150 pointsBDT 5CPOINTS 150
350 pointsBDT 10CPOINTS 350
1050 pointsBDT 15CPOINTS 1050
2550 pointsBDT 25CPOINTS 2550

Points Charging for using CIRCLE

Service/ActionCircle Points charged or awarded
CREG100 points awarded
CPOKE5 points charged
CBOND5 points charged
CCOM10 points charged
CSHOUT10 points charged
CHAT ROOM100 points charged
CHAT10 points charged
CHAT CONT10 points charged
CSHARE  10 points charged
CUPID50 points charged
CPEEP10 points charged
CRUSH50 points charged
  1. What is the maximum number of members or followers I can have in my Circle?

    Ans: 100 maximum


  2. What is the maximum number of members or followers I can follow Circle?

    Ans: 500 maximum


  3. How long does it take for my nickname to expire after I’ve stopped from the service? I wish to re-register with a different nickname.

    Ans: A user’s account and nickname will be retained for 90 days after unsubscribing from Circle. After 90 days, the user can register to Circle again with a new nickname.


  4. If I want to stop from being a member of my friend’s Circle by sending CXJOIN, how many points will be charged?

    Ans: No points will be charged for CXJOIN


  5. By adding friends into my Circle, can I get points now like before?

    Ans: No, not anymore. Points were only awarded during the promotional period.


  6. If I poke someone using CPOKE, how many characters can I send?

    Ans: 120 characters for ASCII. 47 character for non-ASCII.


  7. If I send comment using CCOM to someone, how many characters can I send?

    Ans: 140 characters.


  8. How do I view my own profile in Circle? Say for example "My Name & Age & Gender & location".

    Ans: Send CWHO ME to 28880


  9. Can I set my location in my Circle profile?

    Ans: Send CSET C  to 28880.


  10. If I invite many friends by sending CHAT INVITE then how many points will deducted from my Circle account?

    Ans: 0 point charge.


  11. How do I post my message in a chat room? How many points will be deducted from my Circle account?

    Ans: Once you are in a chat room. Any message without a keyword that you send to 28880 will be broadcasted in the chat room. A charge of 10 points will be deducted for every message sent.


  12. If I try to find out who are in the chat room by sending CHAT LIST, how many points will be deducted from my Circle account?

    Ans: No points will be deducted.


  13. Is there a limit on points purchase? If there is a limit on points purchase, is it possible then, to get receive points through CSHARE from others when one is at the max limit?

    Ans: Currently a user can keep up to a max of 1,00,000 points at any time. Once he reaches the max limit, he cannot purchase nor receive points from others.


  14. If I discontinue my chat room by sending CHAT OUT, how many points will be deducted from my Circle account?

    Ans: 0 points.


  15. If I kick someone from my chat room by sending CHAT KICK, how many points will be deducted from my Circle account?

    Ans: 0 points.


  16. If non-owner members in a chat room want to kick someone out, are they allowed to do so? If it is possible, how many votes are needed to kick the member?

    Ans: Only the chat room owner can kick members out. Members will need to request the owner to kick the unwanted member out.


Get the keyword details

How Was Your Experience?